Ілюстрація REUTERS

Перший заступник голови фракції «Слуга народу» Олександр Корнієнко зазначає, що після останнього позачергового засідання Верховної Ради «багато хто» з депутатів знаходиться на самообсервації.

Читайте такожУ "Слузі народу" прокоментували можливість перенесення осінніх місцевих виборівЯк передає кореспондент УНІАН, про це він сказав під час онлайн-трансляції в рамках програми громадянської мережі ОПОРА «Депутатський день».

«Верховна Рада – один з чемпіонів по відсотковому відношенню захворівших на коронавірус до загальної кількості депутатів: 6 чи 7 депутатів, чи 5... Відносно парламенту – це велика цифра», – зазначив Корнієнко.

Відео дня

Він зауважив, що «дуже багато людей автоматично потрапляють на самоізоляцію», – ті, хто спілкувався з цим депутатом, знаходився біля нього.

Корнієнко наголосив: «Ми не знаємо, чим закінчиться минуле позачергове засідання (воно розпочалося 30 березня і закінчилося в ніч на 31 березня – УНІАН)... Тому що там, можливо, хтось теж був з цією інфекцією, і навколо нього багато було людей. Ми там багато часу разом провели, понад 12 годин. Тому чекаємо зараз, самообсервуємося багато хто».

Раніше УНІАН повідомляв, що народний депутат від «Слуги народу» Володимир Ватрас захворів на COVID-19.

Читайте також: