УНИАН

Рішення щодо її призначення прийнято на підставі рекомендації уповноваженого президента України у справах кримськотатарського народу Мустафи Джемілєва, повідомляє прес-служба Міністерства інформаційної політики.

Як зазначив Стець, ключовими завданнями Джеппар будуть забезпечення протидії згортанню свободи слова в Криму та поширення українських ЗМІ в кримському інформаційному просторі.

«Еміне Джеппар продовжить працювати над тим, щоб Крим був актуальним в національних, регіональних медіа, та забезпечуватиме поширення інформації про півострів за межі України. Це людина з відкритим серцем, яка вболіває за долю свого народу, і, я впевнений, робитиме все можливе на протидію згортання свободи слова в Криму», - сказав Стець.

Відео дня

Читайте такожСтець пообіцяв скасувати санкції проти чесних журналістів

Раніше радником міністра інформполітики щодо Криму був Сергій Костинський, якого 14 вересня 2015 року указом президента України було призначено членом Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення.

Як повідомляв УНІАН раніше, Кабінет міністрів України передав до сфери управління Міністерства інформаційної політики (МІП) Українське національне інформаційне агентство "Укрінформ" та Державну телерадіокомпанію "Всесвітня служба "Українське телебачення і радіомовлення".