Одарич та Бондаренко побилися в приміщенні обласної телерадіокомпанії / provce.ck.ua

Як повідомили кореспонденту УНІАН у прес-службі Одарича, інцидент стався в приміщенні Черкаської обласної державної телерадіокомпанії "Рось". За словами Одарича, після прямого ефіру при виході зі студії його зустрів Бондаренко з трьома однопартійцями. За словами мера, Бондаренко вдарив його в обличчя і розбив окуляри. Одарич викликав міліцію.

Читайте такожУ Черкасах у другий тур проходять діючий мер Одарич та представник "Батьківщини" - штаб

У той же час прес-служба Черкаської облорганізації "Батьківщини" оприлюднила альтернативну версію події. За цією версією, інцидент стався в коридорі телекомпанії "Рось", де кандидат Бондаренко чекав виступу в прямому ефірі. В цей час зі студії в супроводі охорони вийшов Одарич. Охоронці раптово накинулися з кулаками на Бондаренко. Один з них почав розмахувати пістолетом.

Відео дня

Як розповіли кореспонденту УНІАН журналісти ОДТРК "Рось", які стали свідками бійки, кандидат на посаду мера Черкас Бондаренко прийшов у студію на прямий ефір з групою своїх однодумців. Перед цим в студії був чинний мер Одарич. Коли останній виходив зі студії, однодумці опонента Одарича влаштували бійку. Вони розбили меру Черкас окуляри, кілька разів вдарили його по голові.