Голова Севастопольської міської державної адміністрації, депутат Верховної Ради Криму Сергій КУНІЦИН обраний лідером Кримської організації партії «Єдиний Центр».

Як передає кореспондент УНІАН, С.КУНІЦИНА було обрано сьогодні в Сімферополі делегатами конференції кримської парторганізації.

Голова «Єдиного Центру», народний депутат України Ігор КРІЛЬ повідомив, що кандидатуру С.КУНІЦИНА запропонувала президія партії. І.КРІЛЬ висловив упевненість, що в Криму буде сформована сильна партійна структура.

Відео дня

С.КУНІЦИН зі свого боку зазначив, що прийняв згоду очолити «ЄЦ» у Криму «після довгих роздумів, порад». За словами глави адміністрації Севастополя, в «Єдиному Центрі» йому імпонує зваженість у підходах до гострих політичних питань. «В першу чергу мене привертає об`єднувальна місія нової сили», - сказав С.КУНІЦИН.

С.КУНІЦИН, який представляє Народно-демократичну партії, зазначив, що розвиток подій у країні практично не залишає НДП «шансів на самостійне політичне плавання», проте народні демократи не збираються перефарбовуватися ні в оранжевий, ні в біло-блакитний колір. С.КУНІЦИН зазначив, що співпраця з партією "нової генерації" - з "ЄЦ" - є найбільш доцільною. «Процес об`єднання НДП з новою політичною амбітною партією в особі «Єдиного центру» ми розглядаємо не як пораженську позицію (народних демократів – УНІАН), а як природне продовження політичних традицій демократів», - сказав С.КУНІЦИН.

Він висловив упевненість, що найближчим часом в «ЄЦ» з`являться «дуже серйозні люди». «Вони вже, власне, позначаються», - сказав С.КУНІЦИН. При цьому він зазначив, що ці люди усвідомлюють, «те, що сьогодні відбувається, призведе як мінімум до розколу України на Захід і Схід, а як максимум - до втрати державності», і спробують цього не допустити.