фото: УНІАН

Як передає кореспондент УНІАН, про це Луценко сказав у коментарі журналістам.

“Після того, що я почув від суспільства з приводу висунутих кандидатур, я як голова фракції буду ініціювати повернення до цього питання, аби зняти найбільш неприйнятні для суспільства прізвища”, - сказав Луценко.

Він також висловив думку, що повернення до цього питання відбудеться ще до звіту уряду.

Відео дня

Читайте такожПайєтт виступив проти зміни складу Кабміну: це "підживлюватиме зусилля Кремля"

“Фракція обговорить ще раз, кого саме ми б хотіли бачити міністрами. Я сподіваюся, що фракція ухвалить більш зважене рішення”, - сказав Луценко і додав, що напередодні голосування фракцій з даного питання було “несерйозне: більше так, щоб сподобатися сусіду і щоб не зіпсувати стосунки з колегою, це не правильний підхід з огляду на завдання, які несе перед собою наступний уряд”.

Парламентарій також сказав, що йдеться про перегляд усіх кандидатур.

Луценко також наголосив, що це було “перше коло обговорення” і жодного офіційного рішення щодо висування кандидатів у міністри БПП ще не ухвалювала.

Читайте такожУ звіті уряду за 2015 рік немає інформації щодо IV кварталу - Луценко

Як повідомляв УНІАН, сьогодні заступник голови фракції “Блоку Петра Порошенка” Олексій Гончаренко заявляв, що запропоновані фракцією кандидатури до складу уряду виноситимуться на обговорення з колегами по коаліції.

При цьому Гончаренко нагадав, що його кандидатуру пропонують на посаду міністра охорони здоров'я, на посаду міністра екології - Гліба Загорія, першого віце-прем'єра - Віталія Ковальчука, віце-прем'єра з євроінтеграції - Ольгу Бєлькову, міністра освіти - Олександра Співаковського та на посаду очільника Міністерства культури Євгена Ніщука.