фото: УНИАН

Про це заявив голова фракції Максим Бурбак у п'ятницю, спілкуючись з представниками ЗМІ у Чернівцях.

Читайте такожЯценюк назвав співпрацю з МВФ ключовим завданням на 2016 рік

"Уряд показав план дій і очікує на підтримку парламенту. Фракція "Народний фронт" буде підтримувати кожного міністра і цей уряд загалом. Ми за те, щоб впроваджувати реформи і розбудовувати державу, не розмінюючись на рейтинги і різні зиски, які хтось хоче отримати. І будемо рішуче боротися як з політичною корупцією, так і будь-якою іншою", - наголосив Бурбак.

Відео дня

Він підкреслив, що прем'єр-міністр Арсеній Яценюк вкотре наголосив, що реалізація спільних завдань можлива лише в умовах конструктивної співпраці і взаєморозуміння між різними гілками влади, і що він є надійним партнером президента і коаліції.

"Народний фронт" постійно наголошує, що ми маємо відкинути популізм і деструктив, спільно працювати над захистом України від агресора і продовженням реформ", - сказав голова фракції.

Він також додав, що "Народний фронт" звертається до всіх правоохоронних структур, у тому числі і новоствореного Антикорупційного бюро, показати результати своєї роботи.

Читайте також"Більше 400 сторінок сміття": Кужель звинуватила уряд Яценюка в брехні у звіті за минулий рік

"Будь ласка, починайте працювати. Ми передбачили чинним законодавством ваші повноваження, ми вас створили, пройшли конкурси, бюджетом передбачено повне фінансування – будь ласка, покажіть результати", - сказав Максим Бурбак.