УНИАН

Про це народний депутат з фракції "Блоку Петра Порошенка" Вадим Денисенко заявив в інтерв’ю журналістам, повідомили УНІАН у прес-службі партії.

Читайте такожОбама таки зустрівся із Порошенком та підтвердив можливість надання кредиту на $1 мільярд

"Сьогодні ніякої нової коаліції не буде. Все переноситься на наступний тиждень, через те, що не вистачає голосів. В коаліції на сьогодні 231 голоси, але, згідно з нормою Конституції, прем’єр-міністра висуває коаліція фракцій. У фракціях станом на сьогодні менш ніж 226 голосів, саме тому потрібно, аби у фракції увійшла достатня кількість людей. Саме в цьому на сьогодні є головна проблема", - зауважив депутат.

Відео дня

За його словами, на даний момент вірогідність того, що депутати від Радикальної партії, "Батьківщини", тим більше "Самопомочі" увійдуть до складу коаліції, наближається до нуля.

"Але переговори, які постійно з ними ведуться, необхідні на майбутнє, адже життя, після призначення прем’єра, тільки починається. Чим більше буде залучено фракцій до вирішення тих чи інших питань, тим краще і стабільніше", - зазначив Денисенко.

Читайте такожНа Банковій розповіли, чому замість Яресько у прем'єри зараз іде Гройсман

"На жаль, процес створення коаліції гальмується, усі втомилися, втім, сподіваюся, що наступний тиждень буде останнім, і ми нарешті отримаємо коаліцію", - додав він.