Народний депутат від Партії регіонів Юрій БОЙКО переконаний, що альтернативи достроковим парламентським виборам немає.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав, виступаючи під час круглого столу на тему "Вихід з політичної кризи в Україні: нові вибори чи нова коаліція?" сьогодні в Києві.

Ю.БОЙКО наголосив, що сьогодні «точку неповернення» можливого відновлення діяльності демократичної коаліції пройдено.

Відео дня

Також він дуже скептично висловився щодо формування нової коаліції, зокрема на базі Партії регіонів і БЮТ. Депутат наголосив, що будь-яка коаліція повинна мати під собою ідеологічний початок – базис.

«Сьогодні позиція, яку демонструють наші партнери тире опоненти, не дає нам ентузіазму стверджувати, що ми здатні якось домовитись на ідеологічних підставах», - сказав він.

Тому Ю.БОЙКО переконаний, що доведеться йти на дострокові вибори. «Хоч як це сумно, мабуть, альтернативи позачерговим виборам, хоча їх ніхто і не хоче, немає», - сказав Ю.БОЙКО, додавши, що сьогодні Президент України демонструє свій намір розпустити парламент.

Також Ю.БОЙКО висловив побоювання щодо можливого силового варіанту вирішення конфлікту. «За напруженням, що його сьогодні демонструє чинна влада, я не виключаю такого варіанту», - сказав депутат, все ж висловивши сподівання, що вдасться вирішити конфлікт "без танків і солдатів".