Тимошенко заявила, що вони розстались із Савченко мирно / фото УНІАН

Лідерка партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко розповіла про стосунки із колишнім №1 партійного списку її фракції Надією Савченко. Про таку делікатну тему політик розповіла в інтерв’ю ТСН.

За словами Тимошенко, вона повірила у Савченко, адже асоціювала її із собою у зв’язку із тим, що вони обидві побували за ґратами.

«Я сприймала Надію Савченко, як жінку, кинуту за грати режимом. Для мене це була пряма асоціація з моїм життям. Я знала, що таке жінка за гратами без захисту. За гратами вона себе вела дуже мужньо. Вона виглядала як сильний патріот України. І ми розуміли, як відбувається система звільнення військовополонених в Росії, я знала, що треба підіймати її питання на найвищому політичному рівні. Бо по-іншому звільнити її буде просто неможливо. Її би просто там забули і вона можливо б там загинула. Я вірила в неї», - заявила Тимошенко.

Відео дня

Читайте такожТимошенко "категорично" не вважає газові контракти 2009 року своєю помилкою

При цьому, що стосується подальшого виключення Савченко із фракції, то лідерка «Батьківщини» заявила, що вони із Надією «розсталися абсолютно мирно», але «Наші погляди на життя і на війну, на те, як рухатися Україні, розійшлися докорінно».

Раніше лідерка "Батьківщини" назвала розрив співпраці з Турчиновим найбільшим своїм болем.