Губарєву підозрюють у скоєнні низки злочинів / УНІАН

Дружину одного з ватажків терористів «ДНР» Павла Губарєва Катерину викликали на допит до СБУ.

Відповідна повістка опублікована в газеті "Урядовий кур'єр".

Згідно з повісткою, Губарєву викликають на допит як підозрювану для проведення слідчих та процесуальних дій на 10:00 27, 28 і 29 березня.

Відео дня

У повістці про виклик зазначено, що Губареву підозрюють у скоєнні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 258-3 (створення терористичної групи чи терористичної організації, керівництво такою групою чи організацією або участь у ній, а так само організаційне чи інше сприяння створенню або діяльності терористичної групи чи терористичної організації), та ч. 1 ст. 258-5 (фінансування тероризму, тобто дії, вчинені з метою фінансового або матеріального забезпечення окремого терориста чи терористичної групи (організації), організації, підготовки або вчинення терористичного акту, втягнення у вчинення терористичного акту, публічних закликів до вчинення терористичного акту, сприяння вчиненню терористичного акту, створення терористичної групи).

Читайте такожСБУ викликає на допит колишнього "народного губернатора Донбасу" Губарєва

Як повідомляв УНІАН, Шевченківський районний суд Києва раніше надав дозвіл на здійснення спеціального досудового розслідування у кримінальному провадженні щодо ватажка терористичного «народного ополчення Донбасу» та так званого «народного губернатора Донеччини» Павла Губарєва.