REUTERS

Президент України Петро Порошенко вважає успішними новостворені антикорупційні органи, але чекає від них кращих результатів роботи.

Як передає кореспондент УНІАН, про це глава держави заявив на спільній прес-конференції з прем'єр-міністром Королівства Данія Ларсом Люкке Расмуссеном в Копенгагені.

Читайте такожТіллерсон закликав Україну продовжувати викорінювати корупцію

Відео дня

«За 2,5 роки ми створили визнану ефективну антикорупційну інфраструктуру… Ми суттєво збільшили кількість людей, які наразі притягнуті до відповідальності. Такого в моїй країні не відбувалося раніше», - наголосив Порошенко.

При цьому він відзначив незалежність роботи Національного антикорупційного бюро України. «Ми розпочали роботу НАЗК і розпочали важкий політичний процес електронної декларації, коли всі державні службовці мають декларувати відкрито всі свої активи. Такого ще не було», - додав президент.

«Ми зараз закінчуємо створення абсолютно нового Верховного суду... Я думаю, що вся інфраструктура, всі шляхи щодо приборкання корупції є досить успішними. Чи я задоволений результатами? Звісно, я бажаю більших та кращих результатів», - зауважив Порошенко.