31 березня о 15.30  у  прес-центрі УНІАН (Київ, вул. Хрещатик, 4) відбудеться прес-конференція на тему:  «Стратегічні вимоги до української влади».

Організатори - ВГО «Успішна Україна», ГО «Центр місцевого економічного розвитку», ГО «Рада конкурентоспроможності України», ГО «Справедлива Одеса», ВГО «Нова формація», ВГО «Простір – життю!», МГО «Українське агентство інституційного розвитку», які місяць тому створили громадський рух за національну стратегію розвитку країни «Моя Україна».

На відміну від десятків рухів, що створені в Україні за останні місяці, цей рух поки не має політичних цілей. Україні потрібна принципово інша стратегія, про яку учасники руху розповідатимуть під час прес-конференції. Також вони розкажуть про свої секрети об’єднання українського суспільства навколо національної стратегії «Україна – 2020». Крім того, буде підписано і оголошено відкрите звернення з п’ятьма стратегічними вимогами до української влади.

Відео дня

Організатори запрошують представників громадянського суспільства (громадські і експертні організації, галузеві асоціації, непарламентські політичні партії) і ЗМІ приєднуватися до руху.

15 квітня 2009 р. учасники руху планують передати владі остаточний варіант громадського проекту «Основи національної стратегії «Україна – 2020».

Детальна інформація на сайті ВГО «Успішна Україна» у розділі «Громадський рух «Моя Україна».

Контактна особа Василь ЧЕПЕЛЮК.

Тел/факс (044) 206-04-91

Моб. (067) 231-24-92