Найєм на весіллі Лещенка / фото facebook.com/Mustafanayyem

Народний депутат Мустафа Найєм приїхав до пункту пропуску «Краковець», де сьогодні збирається переходити кордон екс-голова Одеської ОДА Михайло Саакашвілі, повідомляє Depo.ua.

Найєм не перший з парламентарів, хто вирішив підтримати Саакашвілі, однак цікаво, що він прибув одразу після святкування весілля свого соратника Сергія Лешенка.

Нагадаємо, що напередодні Лещенко уклав шлюб з Анастасією Топольською. Святкування весілля було закритим – на нього прийшли лише близько 40 гостей.

Відео дня

Читайте такожПлану "Б" немає: Саакашвілі заявив, що почуває себе українцем і не збирається брати інше громадянство (відео)

Додамо, що Саакашвілі планує повернутися в Україну сьогодні через пункт пропуску «Краковець» на кордоні з Польщею. Там його чекають сотні прихильників, які заявили про прибуття на місце події «тітушок від влади». Утім, вночі поліція не зафіксувала біля «Краковця» жодних порушень. Однак зранку розпочалися сутички з «тітушками.»

Водночас прикордонники обіцяють відібрати у Саакашвілі паспорти і розвернути його назад до Польщі.

Також важливо, що напередодні у польському Жешуві, за даними ЗМІ, з Саакашвілі зустрілася лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко.