Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває / фото David Sakvarelidze, Facebook

Суд визнав підозру Давиду Сакварелідзе у справі «прориву» екс-очільника Одеської ОДА Міхеїла Саакашвілі через кордон, обґрунтованою. Про це йдеться на сайті прокуратури у Львівській області.

Повідомляється, що відомством здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ознаками вчинення групового порушення громадського порядку, незаконного переправлення осіб через державний кордон України, опору та насильства щодо працівника правоохоронного органу, яке трапилось 10.09.2017 у міжнародному автомобільному пункті пропуску «Шегині».

Читайте такожСадовий розповів, про що говорив із Саакашвілі після "прориву"

Відео дня

«Проаналізувавши та оцінивши подані докази, суд, відкинувши доводи сторони захисту, визнав їх належними та допустимими, а також констатував, що вони є достатніми для висновку суду про обґрунтованість оголошеної Д.Сакварелідзе підозри у вчиненні вищевказаних кримінальних правопорушень», - йдеться у повідомленні.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

Як повідомляв УНІАН раніше, правоохоронці вручили повідомлення про підозру колишньому заступнику генерального прокурора Давиду Сакварелідзе.

Вручення підозри відбувалося в одному з львівських ресторанів під час обіду. Зокрема, Сакварелідзе підозрюють у порушенні ч.2 ст.332 Кримінального кодексу України (незаконне переправлення осіб через державний кордон).