30 і 31 травня в Києві, у виставковій залі Торгово-промислової палати України відбудеться III Міжнародне ножове шоу «Сталева грань».

Організатором заходу виступає ТОВ «Кізляр Україна». 

На відвідувачів шоу чекає зустріч з понад тридцятьма майстрами-ножарями з України, Росії, Узбекистану; знайомство з шедеврами з приватного музею зброї Віталія Шлайфера (м. Запоріжжя), з кращими авторськими роботами ТОВ «Сєвєрна Корона» (м. Санкт - Петербург, Росія), ТОВ ПП «Кізляр» (Дагестан, Росія), майстерного кування клинків «Історіор», збройовою майстернею «Олександр» тощо.

Відео дня

Великий вибір сучасних ножів представлять ТОВ «Кізляр Україна», ТОВ «Спорт Лайн МО» (м. Київ), ТОВ «Бмт-партнерс» - ексклюзивний дистриб`ютор в Україні ТМ «KAI» і ТМ «Kershaw», компанія «НОЖ-Ъ» (Росія).

До уваги відвідувачів шоу буде запропонована стрілянина з традиційного лука.

Також в рамках шоу відбудеться турнір зі спортивного метання ножів.

Крім цього відвідувачі матимуть змогу побачити демонстрацію класичної техніки айкидо за версією КОI танто-дзютсу показ базової техніки, розбивання твердих предметів.

У рамках виставки працюватиме «Місто майстрів» - робота з модельним воском, пошиття піхов  і робота з шкірою, плетіння темляків, точіння і правка ножів на камінні та різних точильних пристосуваннях, паяння притин, збір-розбирання складаних ножів, робота з деревиною, гравіювання по латуні, мельхіору та інше.

Перед входом у виставковий зал відбудеться майстер-клас «Організація кузні найпростішими засобами. Основні інструменти й устаткування. Виготовлення сурми». Також будуть проведені: семінар «Клинкові вироби ТОВ "Кізляр", лекції "Майстерність цукамакі", «Ніж: оригінал і підробка», «Ножі народів світу».

Міжнародне ножове шоу «Сталева грань» чекає на відвідувачів 30 травня з 11.00 до 19.00 і 31 травня з 10.00 до 18.00.

Вхід на виставку вільний.

Докладнішу інформацію про виставку читайте тут