Злочинна організація систематично здійснювала розкрадання бюджетних коштів / Фото УНІАН

Заводський районний суд Миколаєва обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном 60 діб із можливістю внесення застави у розмірі 1 млн 57 тис. грн депутату Миколаївської міської ради від фракції «Опозиційний блок» Ігорю Копійці.

Читайте такожСкандальна чиновниця ДМС Пімахова назвала обшуки НАБУ помстою

Як повідомляє кореспондент УНІАН, відповідне рішення було прийнято сьогодні, 25 січня. Захист Копійки, якого підозрюють у наданні хабара прокурору, має намір оскаржити вказану постанову суду.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, 16 січня генеральний прокурор Юрій Луценко заявив про те, що у Миколаєві за підозрою у розкраданні бюджетних коштів правоохоронці затримали членів злочинної організації на чолі із заступником голови фракції «Опозиційний блок» Миколаївської міської ради Ігорем Копійкою.

За його словами, ця злочинна організація систематично протягом 2016-2017 років здійснювала розкрадання бюджетних коштів.

«У грудні 2017 року члени ОЗУ, намагаючись приховати свою злочинну діяльність, були викриті на передачі хабара у сумі 250 тисяч гривень співробітнику прокуратури, який завчасно повідомив про це своє керівництво», - додав він. За словами Луценка, на даний час затримано 5 учасників злочинної групи.