Шепелєв розповів про обставини його затримання / фото УНІАН

Колишній народний депутат Олександр Шепелєв розповів про обставини його затримання силовими органами.

Як повідомляє кореспондент УНІАН, про це екс-депутат сказав журналістам перед винесенням рішення суду про закритий режим розгляду клопотання про обрання йому запобіжного заходу.

Він сказав, що перед затриманням його нібито "викрали".

Відео дня

Читайте такожСуд вирішив розглядати клопотання щодо запобіжного заходу Шепелєву в закритому режимі

"Викрали, можна сказати, одягнувши мішок на голову, й посадили в машину. Представились - військова прокуратура, спецвідділ, і два дні мене тримали незрозуміло де, незрозуміло в якому місці", - сказав він.

"Вимагали від мене інформацію, яка в мене є на чинну владу: є у вас інформація на Тимошенко, Порошенка, по Турчинову, по олігархах", - стверджує Шепелєв.

"Мене били, мене сильно били. Після того, як мій стан прийшов, скажімо так, у непридатність, мене так трохи поштопали, помили, переодягнули в інший одяг, тому що одяг був увесь у крові й брудний, і в лісі я опинився десь у Конча-Заспі", - заявив екс-депутат.

За його словами, потім до Конча-Заспи за анонімним дзвінком приїхала Служба безпеки України, після чого його доставили до слідчого ізолятора в Аскольдовому провулку.

"Я не бачив тих людей, я не бачив їх, я просто чув голоси, тому що їх було багато, вони спочатку, коли мене заарештовували, представилися як військова прокуратура", - заявив Шепелєв.