Лідер об’єднаної демократичної опозиції Юлія ТИМОШЕНКО заявляє про тиск влади Вінницькій області на опозиційні політичні сили регіону.

Як передає кореспондент УНІАН, про це Ю.ТИМОШЕНКО сказала сьогодні на прес-конференції у Вінниці.

«Ми орендували приміщення для того, щоб зустрітися з усіма представниками громадськості, партій Вінниччини та зустрітись із нашим партійним активом. Нам тричі довелось міняти адресу. Тому що там, де ми орендували, там ДЕМІШКАН влаштовував тиск, щоб нам відмовили», - повідомила Ю.ТИМОШЕНКО.

Відео дня

Вона також зазначила, що особисто не знайома з новим головою Вінницької обласної державної адміністрації Володимиром ДЕМІШКАНОМ, але впевнена, що такими діями він намагається «зламати Вінниччину».

«Це є ознака того, що людина вважає, що такими своїми адміністративними кроками він зможе «через коліно зламати Вінниччину», так як ЯНУКОВИЧ мріє «через коліно зламати Україну». І це дуже поганий симптом і дуже поганий сигнал», - зазначила Ю.ТИМОШЕНКО.

Вона також запропонувала звернути увагу на те, що перед приміщення, де проходила прес-конференція, представники місцевого осередку Партії регіонів демонстрували своє ставлення до її приїзду на Вінниччину.

«Я зараз прийшла спокійно поспілкуватися із засобами масової інформації, з громадою – подивіться що на вулиці. За 100 гривень «куплені молодики» стоять з прапорами Партії регіонів, кричать образливі слова, чимось кидаються – так це обличчя ДЕМІШКАНА. Вони за гроші намагаються створити відчуття, що Вінниччина не приймає мене як політика», - сказала Ю.ТИМОШЕНКО.