Перший заступник голови фракції Партії регіонів Михайло ЧЕЧЕТОВ констатує, що три роки тому політичні погляди колишнього Президента України Леоніда КРАВЧУКА були кардинально протилежними.

Про це він сказав у коментарі УНІАН з приводу сьогоднішнього виступу Л.КРАВЧУКА на урочистому засіданні Верховної Ради з нагоди 20-ї річниці проголошення Декларації про державний суверенітет України.

«Слухав сьогодні виступ колишнього Президента Леоніда КРАВЧУКА на урочистому засіданні Верховної Ради, у якому він піддавав критиці усіх, а більш за все діючу владу, і не міг не згадати, що лише три роки тому КРАВЧУК не шкодував зусиль, щоб хвалити В.ЯНУКОВИЧА і Партію регіонів. І саме з цією політичною силою та її лідером пов’язував Леонід Макарович динамічний розвиток України”, - сказав М.ЧЕЧЕТОВ.

Відео дня

Він, зокрема, нагадав, як Л.КРАВЧУК, виступаючи на з’їзді Партії регіонів 4 серпня 2007 року, дав високу оцінку В.ЯНУКОВИЧУ і очолюваній їм партії.

Також, за словами М.ЧЕЧЕТОВА, Л.КРАВЧУК висловлював тверде переконання, що економічне зростання в Україні відбувається тільки завдяки В.ЯНУКОВИЧУ. Зокрема, зазначив депутат, тоді Л.КРАВЧУК сказав, що "перший раз, коли Віктор Федорович прийшов, ВВП почав зростати. І так було вдруге, коли він прийшов...”.

Та й почав Л.КРАВЧУК тоді свій виступ, за словами М.ЧЕЧЕТОВА, із того, що “для нього прем’єр – ледь не рідний син”. "На моїх очах сформувався лідер Віктор Федорович Янукович..." , - процитував депутат екс-президента.

Крім того, стверджує М.ЧЕЧЕТОВ, Л.КРАВЧУК ще й похвалив Партію регіонів за те, що вона "не дозволяє собі політичного базару, як це собі може дозволити політична малеча".

“От і думаєш, коли ж цей відомий політик говорив правду. Сьогодні, чи три роки тому?”, - резюмував М.ЧЕЧЕТОВ.

Як повідомлялося, сьогодні у парламенті Л.КРАВЧУК критикував нинішню владу за намагання знову переписати Конституцію під існуючу політичну ситуацію. Він зауважив, що це є нічим іншим, ніж колотнечею та безвідповідальністю.