Мегаблок демократичних сил, до якого сьогодні входить 7 партій, розширюватися більше не буде. На цьому наголосив на прес-конференції у Полтаві лідер «Нашої України» В’ячеслав КИРИЛЕНКО, повідомляє сайт «Razom».

«Наша Україна» була ініціатором створення широкого блоку, ми й зараз робимо все для того, щоб націонал-демократичні сили були разом», - підкреслив В.КИРИЛЕНКО, нагадавши, що 28 червня була підписана угода між “Нашою Україною” та “Самообороною” про об’єднання і спільний похід на вибори.

За його словами, «Правиця» також приєднається до мегаблоку. «З понеділка «Правиця» вирішить усі складні для неї питання і ми повідомимо про утворення широкого блоку», - повідомив лідер «Нашої України».

Відео дня

В.КИРИЛЕНКО також заявив, що “Самооборона” готова до створення єдиної партії. «Я переконаний, що «Правиця» також на це погодиться, бо вона ніколи не заперечувала створення єдиної націонал-демократичної партії. Мова лише - про темпи та механізми створення. Якщо є питання щодо способу утворення такої партії, це можна прописати у окремому документі», - зауважив він.

«Ми маємо йти разом, аби не розпорошувати сили», - додав В.КИРИЛЕНКО.