Один із народних депутатів від партії "Батьківщина" пошкодив міліцейську відеокамеру біля Печерського районного суду Києва, поблизу якого встановлено наметове містечко опозиції на знак протесту проти арешту екс-прем’єр-міністра Юлії ТИМОШЕНКО.

Про це УНІАН повідомили в Управлінні зв’язків з громадськістю МВС України, не називаючи прізвища парламентарія.

Як зазначається у повідомленні, "у суботу слідчо-оперативною групою Шевченківського райуправління ГУМВС України в м. Києві близько 9.00 було задокументовано факт пошкодження народним депутатом від партії «ВО «Батьківщина» монітора відеокамери групи профілактики ГУМВС України в Київській області, яка проводила бесіди з громадянами щодо необхідності дотримання громадського порядку під час проведення зазначених заходів".

Відео дня

За даними міліції, минула доба у наметовому містечку біля Печерського райсуду пройшла без суттєвих порушень громадського порядку: вночі у таборі перебували близько 20 представників громадської організації «Загальновоїнська спілка України» та понад 70 прихильників Ю.ТИМОШЕНКО. Як і раніше, в районі проведення акції чергують міліціонери.