Заступник голови партії «Батьківщина» Олександр ТУРЧИНОВ переконаний, що Юлія ТИМОШЕНКО залишиться лідером цієї політичної сили, незважаючи на її утримання під вартою під час судового процесу.

Про це він заявив в ефірі телеканалу ТВі, повідомляє прес-служба каналу.

«Тимошенко як була, так і буде лідером і опозиції, і України, де б вона не перебувала. Зокрема, вона є і буде надалі головою партії «Батьківщина», тому що я не знаю партій, у яких би був такий яскравий, незламний і могутній лідер», - сказав О.ТУРЧИНОВ.

Відео дня

За його словами, ряди партії почали помітно розширюватися.

«Люди, які сьогодні, в цих умовах пишуть заяви про вступ до лав партії, демонструють, що вони не бояться цієї влади, і що це - їхня позиція», - заявив політик.

Він також зазначив, що не знає людей, які б сьогодні підтримували Партію регіонів.

«Єдине, за рахунок чого вони (Партія регіонів - УНІАН) тримаються, - це за рахунок озброєних людей, які одержують зарплати в МВС, СБУ та інших силових структурах», - заявив О.ТУРЧИНОВ, додавши, що влада намагається сховатися від людей за залізними парканами, які зводяться навколо її будівель.

На думку заступника голови партії «Батьківщина», правляча політична сила заганяє країну в глухий кут, і її політика загрожує Україні міжнародною ізоляцією.