Валерій Кальченко

Про це кореспонденту УНІАН повідомили в СГЗ УМВС в Кіровоградській області.
Як ідеться в офіційній заяві міліції, інформація про побиття була зареєстрована 22 жовтня через повідомлення в ЗМІ, оскільки сам В. Кальченко з будь-якими заявами до правоохоронних органів не звертався.

Згодом, у своїй письмовій заяві на ім’я начальника УМВС в області, кандидат у депутати відмовився від проходження судово-медичного обстеження. Також він попросив не проводити перевірку за даним фактом, у тому числі щодо зв’язку з його політичною діяльністю, оскільки ні до кого претензій не має.

У прес-службі Кіровоградського обласного виборчого штабу Об’єднаної опозиції повідомили, що В. Кальченко від особистих коментарів утримується через важкий стан здоров’я.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, 22 жовтня народний депутат, член фракції «БЮТ-Батьківщина» Сергій Сас заявив про напад на В. Кальченка, після якого потерпілого госпіталізували і наклали на голові шість швів. За словами С. Саса, напад стався у неділю близько 21.00. «Коли він виходив з квартири, назустріч почав рухатись молодий чоловік спортивної статури, а коли вони порівнялися, нападник наніс Кальченку сильний удар в голову. У Валерія Михайловича розсічення надбрівної дуги. Лікарі нанесли шість швів над оком. До того ж у нього сильне забиття голови», - повідомив С.Сас.

Він висловив переконання, що напад на В.Кальченка пов’язаний з його політичною діяльністю.