Москаль каже, що протоколи не збігаються з оригіналами

Працівники міліції і судові виконавці підмінили оригінали виборчих протоколів Первомайської ОВК № 132 під час їхнього транспортування до Окружного адміністративного суду Миколаїва.

Про це УНІАН повідомив народний депутат Геннадій Москаль, який перебуває у вибочому окрузі № 132.

"Зараз у Первомайську мною документується схема грубої фальсифікації результатів виборів по 132-му мажоритарному округу. Схема, в якій задіяна міліція - по дорозі в Окружний адмінсуд протоколи підмінили на фальшиві", - сказав він.

Відео дня

На тему: Москаль каже, що «Беркут» розгромив ОВК і побив людей - його теж (відео)

Г.Москаль пояснив, що цей факт було викрито сьогодні під час судового засідання. "Сьогодні в суді я як представник ВО “Батьківщина” почав ознайомлюватися з привезеними виконавчою службою та МВС протоколами і виявив, що багато з них підмінені. У фальшивих протоколах кандидату від Партії регіонів Травянку приписані голоси від непрохідних і технічних кандидатів, а кількість голосів за Аркадія Корнацького суттєво зменшена. І ця підміна набула масового характеру. При цьому у фальшивих протоколах не сходяться нумерація і печатки, які поставлені в оригіналах. Підміну дуже легко довести, адже перед вилученням протоколів “Беркутом” і виконавчою службою окружний виборчком зробив і завірив усі копії оригіналів протоколів", - зазначив Г.Москаль.