Лідер Народної партії Володимир ЛИТВИН прогнозує, що Верховна Рада VI скликання проіснує не більше півтора року.

Як передає кореспондент УНІАН, про це В.ЛИТВИН заявив сьогодні у Житомирі, виступаючи перед делегатами XII звітно-виборчої конференції Житомирської обласної організації Народної партії.

"На моє глибоке переконання, а інтуіція і аналіз мене ніколи не підводили, нинішня Верховна Рада проіснує не більше півтора року, бо перед президентськими виборами відбудеться загальна офіційна мобілізація, Верховна Рада формально і неформально поділиться на різні групи, які будуть підтримувати того чи іншого кандидата в Президенти, у зв’язку з цим прийняти якесь ключове рішення буде непросто і це буде формальна підстава (тим більше, що в нас вже прецедент створено) розпустити цю Верховну Раду", - сказав В.ЛИТВИН.

Відео дня

Він також зазначив, що протягом року цього зробити не можна. "Після того треба буде провести дострокові вибори, щоб подивитися, яким є розклад політичних сил, мобілізувати електорат і продемострувати, що в Україні є влада. Ось прості чинники, які лежать на поверхні", -сказав лідер Народної партії, додавши: "люди в Україні люблять, коли проявляють рішучість".