На акції вітаються прапори України та ЄС

Про це УНІАН повідомили організатори акції.

Вимоги акції «Євронаступ» полягають у тому, щоб розглянути протягом наступної сесії парламенту усі необхідні євроінтеграційні закони, відмовитись на цей період від внесення провокаційних законопроектів та блокування трибуни, забути про партійність до саміту у Вільнюсі і працювати виключно на національний інтерес, сказано в повідомленні.

Один з організаторів акції, координатор Робочої групи Національного круглого столу «Порозуміння заради європейського майбутнього» Сергій Бондарчук вважає, що громадськість не може собі дозволити таку розкіш, як довірити політикам наше європейське майбутнє.

Відео дня

На тему: Вступ до Митного Союзу підтримують лише 12% киян

«Ми бачимо, що вони не справляються з цим завданнями — виконання більшості пунктів Фюле провалено. На політиків треба тиснути. Саме тому 2 вересня громадськість проведе акцію «Євронаступ» на якій вимагатиме від політиків реальної роботи на євроінтеграцію», - сказав Бондарчук.

Організатори «Євронаступу» наголошують - акція відбуватиметься без партійних прапорів, вітаються лише прапори України та Євросоюзу. Під час акції буде здійснено похід до Кабінету Міністрів та Адміністрації Президента України з метою передачі відповідних звернень представникам влади. Очікується, що у «Євронаступі» візьмуть участь близько тисячі громадських активістів та небайдужих громадян.