30 вересня в УНІАН відбудеться презентація книжки Ігоря Павлюка “Чоловіче ворожіння” - українська творчість, яка привернула увагу у світі. Наскільки можлива Нобелівська премія з літератури для України?”. Творчість Ігоря Павлюка набула особливого інтересу у світі: за останні кілька років книжки Павлюка були перекладені російською, англійською та іншими мовами. Нова книжка “Чоловіче ворожіння”, щойно видана в перекладі у престижному польському видавництві («Episteme», перекладач — Т. Карабович), вже набула великої популярності у польських читачів.

Український письменник Ігор Павлюк став активним учасником літературного світового процесу. Його поезія привернула увагу визнаних у світі письменників, лауреатів Нобелівської премії.

Над цими питаннями Ігор Павлюк (поет, старший науковий співробітник Інституту літератури ім. Т.Г. Шевченка) розмірковуватиме на прес-конференції. На прес-конференції буде оприлюднено заяву одного з Нобелівських лауреатів з літератури. Модератор: Дмитро Дроздовський («Всесвіт»). Запрошені: Лариса Івшина, Микола Жулинський, Анна Лазар, Борис Олійник, Дмитро Павличко.

Відео дня

Контактна інформация: vovtg@ukr.net, vsesvit.journal@gmail.com. 

Прес-конференція відбудеться 30 вересня 2013 року в УНІАН  (Київ, вул. Хрещатик, 4, конференц-зал). 

Початок о 15.30.