Києво-Могилянська академія

Президент Національного університету «Києво-Могилянська академія» Сергій Квіт повідомив про позачергову перевірку навчального закладу Державною інспекцією навчальних закладів.

На своїй сторінці в Facebook він написав: “Зараз в Національному університеті ”Києво-Могилянська академія” працює позачергова перевірка з Державної інспекції навчальних закладів, яка з`явилася без попередження. Це комплексна перевірка, яка цікавиться не лише навчальним процесом, але різною документацією».

Проте Квіт зазначив, що ситуація в університеті очікувана і керована: “Дорогі друзі! До певної міри, це штатна ситуація, яка контролюється. Ми були готові до цього. Тому зараз немає потреби залишати Майдан. Про розвиток подій будемо повідомляти”.

Відео дня

Нагадаємо, Національний університет ”Києво-Могилянська академія” одним з перших оголосив страйк через розпорядження Кабміну про призупинення підготовки до укладання України Угоду про асоціацію з ЄС. Студенти цього навчального закладу масово вийшли на Майдан Незалежності у столиці з протестом, згодом до них приєдналися інші університети.

Сьогодні, 29 листопада, Україна не підписала на саміті у Вільнюсі Угоду про асоціацію з ЄС.