Донецкий облсовет призывает оппозицию свернуть акции протеста до новогодних праздников  / Фото: ОстроВ

Як передає кореспондент УНІАН, відповідну заяву на сьогоднішній 27-ій сесії Донецької облради зачитав керівник фракції Партії регіонів в облраді Микола Загоруйко.

У документі йдеться: «Рік, що минає, був непростим, політичне протистояння в Києві знову розкололо країну, але завдяки зусиллям Президента країни Віктора Януковича всі спроби опозиції штовхнути суспільство за межі громадянського конфлікту, у черговий раз ганебно провалилися».

Депутати Донецької обласної ради від Партії регіонів закликали опозиційних політиків «виявити мудрість і пам'ятати, що Україна - наш єдиний дім».

Відео дня

Читайте также: Во что превратился Мариинский парк после ухода антимайдановцев. 

«Не провокуйте конфлікти і протистояння наступного року. Партія регіонів вже зробила жест доброї волі, згорнувши свою безстрокову акцію в Маріїнському парку столиці. Ми закликаємо зробити те ж саме і наших опонентів», - сказано в заяві.

Також депутати попросили опозиціонерів «присвятити свято Нового року своїм сім'ям». «Досить сіяти зерна ненависті в суспільство. Давайте увійдемо у Новий 2014 рік без Майданів. Цю сторінку нашої історії потрібно скоріше перегорнути, почати наше життя з нового чистого аркуша, без взаємних образ і претензій», - йдеться в заяві.

Присутні на сесії депутати облради підтримали це звернення.