В Сумах штурмують райвідділ МВС / dancor.sumy.ua

Як передає кореспондент УНІАН, кілька тисяч людей зламали металеву огорожу, що оточує територію міськвідділу, та зайшли на подвір`я.

При цьому вони змусили працівників міліції стерти з відеокамер оперативну зйомку цієї події. В той же час, через гучномовці до протестувальників транслюється звернення міліції з проханням дотримуватись громадського порядку та не піддаватися на провокації. Люди скандують “Київ, ми з тобою!”, “Україна понад усе”, “Разом і до кінця”.

Наразі було оголошено, що українська олімпійська збірна з біатлону на знак солідарності з українським народом та на знак протесту проти кривавих подій у Києві знялась з наступної естафети на Олімпіаді в Сочі. При цьому люди почали скандувати “Молодці!”.

Відео дня

Читайте такожДемонстранти взяли штурмом Закарпатську ОДА (фото)

Також через гучномовець активісти повідомили протестувальників про те, що міністр внутрішніх справ України Віталій Захарченко подав у відставку. Люди почали скандувати після цього “Трибунал!”. Наразі протестувальники вимагають виходу до громади начальника міськвідділу міліції Володимира Рапути, який через 4 дні після силового витіснення мирних мітингувальників у Будинку рад у ніч на 27 січня отримав звання полковника.

Як повідомляв УНІАН, інформація про відставку міністра внутрішніх справ України Віталія Захарченка не відповідає дійсності, повідомили УНІАН в Управлінні зв’язків з громадськістю МВС України. Раніше сьогодні деякі ЗМІ повідомили, що Захарченко нібито подав у відставку.