Харьков, вокзал / jankoy.org.ua

Як повідомили УНІАН в Управлінні МВС України на Південній залізниці, невідома особа повідомила про замінування вокзалу сьогодні, 9 квітня, близько 16:00.

На місце події одразу виїхали керівництво УМВС України на Південній залізниці, слідчо-оперативна група, працівники кінологічного центру при УМВС України на Південній залізниці та вибуховотехнічної служби.

Після проведення ретельної перевірки приміщень вокзалу та прилеглої території загальною площею більше 12 тис. кв. м вибухових пристроїв чи вибухових речовин виявлено не було.

Відео дня

Читайте такожУ Харкові через «замінування» ОДА евакуювали понад 370 осіб

Зараз вказана інформація внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 259 КК України (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності). Працівниками міліції проводять всі необхідні оперативно-розшукові заходи для встановлення особи, яка повідомила про замінування вокзалу.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 9 квітня, в Харкові невідомі особи повідомляли про замінування стадіону «Металіст», приміщення Харківської облдержадміністрації та автовокзалу «Левада». Жодне з повідомлень не підтвердилося. Вибухові речовини або предмети виявлені не були.