ЦВК очікує висновки не пізніше 19 серпня / фото ua.depositphotos.com

Центральна виборча комісія очікує відповіді від Донецької та Луганської обласних державних адміністрацій-військово-цивільних адміністрацій (ОДА-ВЦА) про можливість проведення перших місцевих вибоів у жовтні 2021 року.

Про це повідомляється на сторінці ЦВК в Facebook.

"ЦВК знову звернулася до Донецької та Луганської ОДА-ВЦА, щоб оцінити можливості проведення перших місцевих виборів 31 жовтня 2021 року… Ідеться про безпеку виборців, інших суб’єктів та учасників виборчого процесу, належну підготовку та проведення виборів. У такій ситуації рішення про можливість/неможливість проведення виборів Комісія може ухвалити на підставі відповідних висновків та рекомендацій обласних військово-цивільних адміністрацій та правоохоронних органів, як це було напередодні місцевих виборів у жовтні 2020 року та березні 2021 року", - зазначають у Комісії.

Відео дня

ЦВК очікує висновки від Донецької та Луганської ОДА-ВЦА не пізніше 19 серпня.

Читайте такожРазумков розкритикував Зеленського за пораду прихильникам "русского мира" виїжджати до РФЗазначається, що якщо стане можливим організувати підготовку та проведення перших місцевих виборів в останню неділю жовтня 2021 року, ЦВК повинна ухвалити рішення про призначення не пізніше 21 серпня 2021 року.

Вас також можуть зацікавити новини