Нардеп захищався в Інституті підготовки кадрів Державної служби зайнятості / скріншот з відео

Народний депутат від ОПЗЖ Ілля Кива успішно захистив дисертацію і отримав науковий ступінь, ставши кандидатом наук з державного управління.

Про це повідомляє «Страна»

За їхніми даними, "за" виступили всі члени наукової ради.

Відео дня

Тема наукової роботи нардепа пов'язана з механізмами впливу громадянського суспільства на державне регулювання правоохоронної діяльності (на прикладі країн ЄС та України).

Народний обранець захищався в Інституті підготовки кадрів Державної служби зайнятості України Міністерства соцполітики України.

Читайте такожІлля Кива сьогодні захищає дисертацію: поки пускають лише журналістів Медведчука

Науковим керівником Ківи значиться Володимир Гурковський - доктор наук з держуправління, професор, а також перший заступник директора "Центру досліджень проблем публічного управління".

На запитання журналістів про те, ким є люди в чорному одязі, які не давали журналістам підійти до Іллі Киви, нардеп відповів, що "це, напевно, аспіранти або студенти».

Наукова кар'єра Іллі Киви

  • 24 березня стало відомо, що Ілля Кива претендує на науковий ступінь кандидата наук. Депутат стверджує, що писав дисертацію п’ять років.
  • За даними руху Чесно, Ілля Кива закінчив Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого за спеціальністю «правознавство» та Національну академію внутрішніх справ за спеціальністю «право».
  • Також він навчався у Полтавському національному педагогічному університеті імені Короленка (педагог-психолог) та Полтавському нафтовому геологорозвідувальному технікумі (кваліфікація «технік-механік»).