Акція протесту в Києві / Фото: Країна

Акція протесту під Офісом президента завершилася. Її учасники вирушили до будинку в Маріїнському парку, де раніше жив Володимир Зеленський.

Читайте такожПід Офісом президента протестували проти нового перемир'я на Донбасі

Про це повідомляє «Страна». Зазначається, що акція під ВП завершилася співом українського гімну і запалюванням фаєрів. Однак активісти не хотіли розходитися по домівках.

Відео дня

Протестувальники сформували колони, щоб йти в Маріїнський парк. Вони мають намір пред'явити свої вимоги колишнім сусідам президента, щоб вони "йому передали все". Потім активісти хочуть вирушити під будівлю Верховної Ради і на Майдан.

Нагадаємо, напередодні увечері партія Порошенка "Європейська солідарність" анонсувала акцію протесту на Банковій, на вечір 27 липня. Організатори акції звинувачують президента Володимира Зеленського у держзраді через оголошене з понеділка перемир'я на Донбасі.

Як повідомляв УНІАН, з опівночі 27 липня на лінії розмежування в районі проведення операції Об'єднаних сил діє режим повного і всеосяжного припинення вогню на виконання домовленостей Тристоронньої контактної групи (Україна, Росія, ОБСЄ) щодо врегулювання ситуації на Донбасі від 22 липня.