фото Порядок, Facebook

Перемога на проміжних виборах до Верховної Ради у мажоритарному окрузі №50 мера Добропілля, представника партії "Порядок" Андрія Аксьонова із значним результатом - 65,46% голосів показала давній союз політиків з ОПЗЖ і "Європейської солідарності", які ворогують між собою виключно заради телевізійної картинки, а за фактом вже давно діють спільно і заодно.

Перші намагалися "збити" Аксьонова незліченними позовами і скаргами до судів і в Центрвиборчком. Другі ж поширювали незліченні фейки, вигадуючи факти з біографії Аксьонова.

Одним з перших був фейк про сприяння проведенню "референдуму" в травні 2014 року. Їх не збентежив навіть той факт, що офіційно проти Андрія Аксьонова жодного разу не висували звинувачень щодо подій того часу. Потім виник фейк про наявність у Аксьонова російського громадянства.

Відео дня

Андрія Аксьонова двічі обирали селищним головою Новодонецька. Двічі міським головою Добропілля - в 2015 і 2020 роках. У представників ПЕС були всі можливості залучити Аксьонова до відповідальності за часів правління Петра Порошенка. Вони цього не зробили, тому що знають - причепитися ні до чого!

У 2019 Андрій Аксьонов був успішно зареєстрований кандидатом у народні депутати, пройшовши всілякі фільтри і перевірки компетентних органів. За фактом невдалі спроби протистояти Андрію Аксьонову - беззастережному лідерові виборчої гонки - обернулися оглушливої ​​ляпасом.

Кандидат від "ПЕС" Юлія Кузьменко ледь набрала 6%, а представник "Оппоплатформи" Артем Марчевський зійшов з виборів в передчутті поразки. Соціологи протягом всієї кампанії давали Марчевському не більше 6% підтримки і прогнозували боротьбу за 4-5 місце за підсумками виборчих перегонів.

Вибори в 50-ому окрузі продемонстрували не тільки запит на нових лідерів, але і захід електоральної підтримки "ОПЗЖ" і "Європейської солідарності". 

Жителі Донбасу обрали в парламент людину, якій довіряють, який справою довів свою прихильність шахтарським громадам і традиціям, під чиїм керівництвом колись провінційне сіре містечко перетворилося в місто, де комфортно і затишно жити. В 2021 році Добропілля зайняло лідируючі позиції в рейтингу малих і середніх громад Донецької області, який склав Регіональний центр економічних досліджень і підтримки бізнесу. 

65% підтримки Андрія Аксьонова - це не тільки індикатор щирою народною любов'ю і поваги. 

Донбас вибирає надійних, перевірених, своїх. Тут вірять виключно землякам, патріотам рідного краю, які не словом, а ділом доводять, що здатні навести ПОРЯДОК.