Партія Віталія Кличка запускає платформу "Українська команда УДАР" для взаємодії з українцями, які хочуть впливати на політику.

Про це повідомив керівник виконкому партії "УДАР Віталія Кличка" Артур Палатний на своїй сторінці у Facebook

Відео дня

Він зазначив, що платформу презентували під час наради за участі голів обласних організацій партії та лідерів місцевого самоврядування. 

"УДАР Віталія Кличка" розвивається. Ми запускаємо унікальну платформу прямого діалогу з громадянами. Завдяки цьому програма партії відображатиме позицію українців з ключових питань. І ми тут говоримо не про популізм, а про реальний план дій, коли люди будуть готові долучитись до втілення змін, які підтримали", – написав Палатний. 

Він зазначив, що платформою зможуть користуватись мільйони українців, які прагнуть долучитись до втілення змін в країні і впливати на політичні процеси.  

Керівник виконкому "УДАРу" також повідомив, що лідер партії Віталій Кличко подякував партійцям за роботу і наголосив на спільних цінностях під час наради. 

"Якщо будемо разом, якщо ми не поступимося своїми цінностями, ми зможемо подолати будь-які перешкоди. Сьогодні наше завдання – продовжити рух, який ми почали. Зробити Україну сильною, заможною і демократичною державу, рівнозначним партнером у європейській спільноті", – сказав Кличко.