П’ятий президент Петро Порошенко викидає великі кошти за відпочинок, незважаючи на підозри у спільному бізнесі з проросійським політиком та олігархом Віктором Медведчуком.

Про це написав Директор Інституту соціально-політичного проектування "Діалог" Андрій Миселюк.

Він розповів, що Порошенко зупинився в п'ятизірковому готельному комплексі Maxx Royal Belek Golf Spa. Цінники за тур в цей готель у українських операторів стартують від 213 тисяч гривень на двох, зазначив експерт.

Відео дня

"Інформація і фото з його турецького відпочинку з’явилися на фоні скандалу із оприлюдненими «плівками Бігуса». Де йдеться про живе зацікавлення президента Порошенко у підготовці та реалізації «барижних» (якщо використовувати дефініції Міхо Саакашвілі) схем торгівлі нафтопродуктами з Росії та вугіллям з ОРДЛО. Причому за посередництва кума Путіна Віктора Медведчука. Гучні звинувачення оприлюднені, розслідуються, до постановки крапок у цій справі дуже далеко” - підкреслив Миселюк

Миселюк нагадав, що якраз в цьому місяці СБУ допитувала Порошенка як свідка у справі про державну зраду Медведчука та його соратника Тараса Козака.

"Просто якась погана карма з відпочинками Порошенка виходить – то не в тих місцях, то не в той час. Гірше ніж зараз було б лише, якщо б Порошенко «засвітився» на елітному відпочинку під час попереднього руйнівного удару по іміджу «лицаря-патріоту без страху та докору» - скандалу з «Укроборонпромом» імені його довіреної особи Гладковського…", - констатував експерт.