фото УНІАН

У сьогоднішньому засіданні фракції «Слуга народу» братиме участь Зеленський за допомогою електронних засобів зв’язку.

Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив журналістам голова фракції Давид Арахамія.

Він зазначив, що перед засіданням парламенту відбудеться засідання фракції, в якому братиме участь Зеленський.

Відео дня

Читайте такожЗеленський призначив нового голову Київської ОДА

На уточнююче запитання, як це президент робитиме, оскільки перебуває на самоізоляції у зв’язку із захворюванням його дружини на COVID-19, Арахамія відповів: «Це в такому форматі... он-лайн».

Він також повідомив, що на даний час не відомо, чи є голоси за підтримку програми діяльності уряду. При цьому додав, що саме на засідання фракції буде зрозуміла ситуація.

За його словами, деякі депутати готові підтримати програму, але без надання уряду річного імунітету, тобто, хочуть мати можливість у разі необхідності відправити уряд протягом року у відставку.

Арахамія пояснив, що такого підходу в законодавстві України немає, оскільки затвердження програми уряду дає йому річний імунітет від відставки.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні Верховна Рада розгляне програму дій уряду. 

Крім того, в порядку денному проект закону про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор для розгляду в другому читанні.

Депутати планують розглянути проект змін до закону "Про реструктуризацію заборгованості державного підприємства "Антонов" щодо уточнення деяких питань реструктуризації заборгованості з метою створення передумов для забезпечення Вищого антикорупційного суду приміщенням".