Ілюстрація / REUTERS

Якби вибори до Верховної Ради відбулися найближчим часом, до парламенту пройшли б чотири партії.

Про це свідчать результати опитування щодо електоральних настроїв громадян, проведеного соціологічною службою Центру Разумкова з 24 по 29 квітня.

Так, якби найближчим часом відбувалися вибори до парламенту, найбільшу підтримку виборців отримала б політична партія "Слуга народу" - за неї готові віддати свій голос 41,5% тих, хто візьме участь у виборах і визначився, за яку партію голосуватиме.

Відео дня

Читайте такожЯкби вибори відбулися наприкінці квітня, понад 42% українців проголосували б за Зеленського - опитування

"За "Опозиційну платформу-За життя" проголосували б 14% тих респондентів, які прийдуть на виборчі дільниці і визначилися з вибором, за "Європейську солідарність" - 14%, за "ВО "Батьківщина" - 7%, за політичну партію "Сила і честь" - 4,5%, за політичну партію "Голос" - 3%", - йдеться в опитуванні.

***Дослідження проведене соціологічною службою Центру Разумкова з 24 по 29 квітня методом телефонного інтерв’ю на основі випадкової вибірки номерів мобільних і стаціонарних телефонів серед 2056 респондентів віком від 18 років у всіх регіонах України, за винятком Криму та окупованих територій Донецької та Луганської областей за вибіркою, що репрезентує доросле населення за основними соціально-демографічними показниками. Теоретична похибка вибірки (без врахування дизайн-ефекту) не перевищує 2,3% з імовірністю 0,95.