Михеїл Саакашвілі / REUTERS

Заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко стверджує, що є достатня кількість депутатів, аби підтримати голосування за призначення колишнього президента Грузії й керівника Одеської ОДА Міхеїла Саакашвілі на посаду віце-прем’єра.

Про це він розповів в інтерв’ю Україна 24.

При цьому Тимошенко впевнений, що громадськість дізнається детальніше про пропозицію президента щодо Саакашвілі уже найближчими днями.

Відео дня

Читайте такожЗаступник керівника ОП назвав "поганою історією" роботу ресторану Тищенка у карантин

«Ця історія розпочалась, але ще не закінчилась. Це невеликий тизер або анонс, можна так сказати. Я сподіваюся, що за декілька днів ми дізнаємося інформацію», – сказав він.

Також заступник голови ОП переконаний, що колишній президент Грузії чудово підходить для посади віце-прем’єра.

«І я думаю, наша країна тільки виграє, якщо пан Саакашвілі буде допомагати у реформуванні нашої країни, займатися саме реформами», – додав Тимошенко, зауваживши, що й прем’єр «у добрих відносинах зі Саакашвілі».

«Не всі посади потребують голосування Верховної Ради. Якщо треба буде голосувати за Саакашвілі у Раді, голоси під це є», – зазначив Тимошенко.

Як повідомляв УНІАН, 22 квітня Саакашвілі заявив, що отримав від Зеленського пропозицію стати віце-прем’єр-міністром з питань реформ.