Депутату ОПЗЖ, як стверджує Шкіряк, повністю відмовили у позові / Скріншот

Колишній радник глави МВС Зорян Шкіряк заявив, що виграв суд у нардепа ОПЗЖ, кума російського президента, Віктора Медведчука.

Про це він повідомив у Facebook.

Київський апеляційний суд задовольнив скаргу Шкіряка і скасував рішення Оболонського райсуду Києва, прийняте на користь Медведчука.

Відео дня

Депутату ОПЗЖ, як стверджує Шкіряк, повністю відмовили у позові.

Читайте такожТретьякова заявила, що не бачить нічого неетичного у своїх словах щодо смерті Полякова (відео)"Перемога! Зорян Шкіряк виграв апеляцію у путінського кума. Україна перемогла Мордор! Щойно Київський апеляційний суд задовільнив мою апеляційну скаргу та скасував сумнівне рішення Оболонського суду", – написав Шкіряк.

У травні 2021 року суд визнав недостовірною інформацію допис Шкіряка про Медведчука у Facebook від 2016 року.

У пості йшлося, що Медведчук – "активний представник держави-агресора й рупор російських терористів у Мінському процесі...". Шкіряк назвав депутата "державним зрадником, адептом "русского мира" та агентом російських спецслужб в Україні".

Як писав УНІАН, 8 жовтня народному депутату Віктору Медведчуку оголосили нову підозру про державну зраду та сприяння тероризму. За версією слідства, дії Медведчука були спрямовані на підрив енергетичної незалежності України.

Йдеться про участь Медведчука у 2014-2015 роках у незаконних схемах із закупівлі вугілля з окупованого Донбасу.

Вас також можуть зацікавити новини