У СБУ прокоментували звинувачення росії у підготовці вбивства Соловйова / фото facebook.com/SecurSerUkraine

У Службі безпеки України заявили, що у відомства немає жодних планів щодо вбивства кремлівського пропагандиста Володимира Соловйова. І назвали такі звинувачення черговим "креативом" ФСБ Росії.

"Служба безпеки України системно працює над посиленням безпеки нашої держави і не має наміру серйозно коментувати нові фантазії російських спецслужб, які просто вигадують чергові здобутки для російської аудиторії", – йдеться у заяві спецслужби.

СБУ заявила, що Соловйов є не громадським діячем, а пропагандистом та російським аналогом Геббельса – він обов'язково відповідатиме за свої злочини у міжнародних судах після перемоги України.

Відео дня

"СБУ не має жодних планів щодо вбивства В. Соловйова. Водночас, враховуючи кількість фейків та антиукраїнської ненависті, які транслює ця особа, вона може самостійно захлинутися у "продуктах" власної низькопробної пропагандистської діяльності", – додали у СБУ.

Нагадаємо, як писав УНІАН, ФСБ звинуватила СБУ у спробі ліквідувати пропагандиста Соловйова. Працівники російської спецслужби стверджують, що члени затриманої групи нібито діяли за наказом СБУ, а курували їх із ЦРУ. При цьому під час затримання у людей нібито знайшли наркотики, обріз та понад тисячу набоїв.

Зовсім недавно сам Соловйов стверджував, що його можуть вбити за наказом Зеленського. 

Вас також можуть зацікавити новини: