Зеленський пообіцяв дбати про військо після настання миру / фото president.gov.ua

Президент Володимир Зеленський наголосив, що Україна не припинить дбати про своє військо після встановлення миру на Донбасі.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він заявив під час церемонії складання урочистої клятви ліцеїстами Київського військового ліцею імені Івана Богуна та присвоєння почесних найменувань бойовим військовим частинам у Києві.

Читайте такожЗеленський: "Хочу, щоб Україну запрошували в ЄС"«Я завжди підкреслюю – настання в Україні миру не означає, що ми перестанемо дбати про наше власне військо. Навпаки – сьогодні ми зосереджені на максимальному розвитку українською армії», - заявив він.

Відео дня

Президент підкреслив, що українська влада збільшує витрати на сектор безпеки та оборони та активно працює над посиленням обороноздатності з міжнародними партнерами.

Слід зауважити, що 22 вересня керівник Офісу президента Андрій Єрмак заявив, що в проекті держбюджету на наступний рік пропонується збільшити видатки на сектор оборони та безпеки України до 267 млрд грн, вони будуть найбільшими за роки незалежності. 

Зокрема, передбачено збільшення обсягів фінансування Служби зовнішньої розвідки, Головного управління розвідки, СБУ, ДПСУ.

Інші новини за темою: