Олег Уруський

Віце-прем'єр міністр України Олег Уруський оскандалився, порушивши закони Туреччини під час перебування на території держави.

Про це повідомляє "112 Україна", посилаючись на телеграм-канал "Україна 24".

"Віце-прем'єр міністр України Олег Уруський знову оскандалився. Ще й на території іншої держави. У Туреччині. Пан Уруський поводився неналежно і образив турецьку гостинність", - пише ЗМІ.

Відео дня

Повідомляється, що мова про порушення карантинних заходів. Також допускається, що мала місце спроба підкупу.

"Під час офіційного візиту до Туреччини, 26-29 серпня 2020 року, міністр перебував на обіді з турецькими бізнесменами в готелі Çırağan Palace Kempinski, що в Стамбулі. Під час обіду він і депутат Галушко покинули прийом і затребував від турецького посла Сігібі автомобіль з охороною для перевозу себе коханого в готель, де проходило весілля дочки Павлюка. Тим, хто гуляв на весіллі і самому Уруському було чхати на те, що в ці дні в Туреччині була заборона на проведення будь-яких заходів у зв'язку з карантином, але за якісь заслуги, мабуть за обіцянки Уруським продати туркам пакет акцій "Мотор Січі", весілля їм дозволили", - повідомляє канал.

При цьому підкреслюється, що святкування викликало обурення у місцевих жителів, в результаті чого була викликана поліція.

"Тепер Уруський і всі гості зареєстровані там як порушники. Він має відповісти за турецькими законами. За нашою інформацією, українські дипломати навіть сформували звіт про дану подію і він був переданий главі МЗС і прем'єру. До речі, жодних дисциплінарних санкцій щодо Уруського зроблено не було. А в будь-якій нормальній країні таке б не змогли зам'яти і відправили б міністра у відставку",- повідомляє телеграм-канал.