Володимир Зеленський / REUTERS

Президент Володимир Зеленський заявив про прекрасні відносини із західними партнерами та, що про нього все знає іноземна розвідка.

Про це він повідомив у фільмі «Рік президента Зеленського», який транслювався в ефірі провідних українських телеканалів.

Читайте такожЗеленський впевнений, що завершить війну на Донбасі за свою каденцію

Відео дня

«Всі світові лідери дуже мене підтримують. Ми з усіма познайомились. Вони зрозуміли, чого я хочу, чого я прагну. У них у всіх працює розвідка, прекрасно працює розвідка. Вони знають, що я жодної копійки не взяв, не вкрав, нікому нічого не винен. З НАТО відносини є, з Євросоюзом є прекрасні відносини, з МВФ, якщо ВР дасть цю можливість, ми підпишемо меморандум, і Україна отримає 8 млрд, як мінімум, і там пару мільярдів від інших європейських фінансових інституцій: Світовий банк, ЄБРР», - заявив він.

За словами глави держави, зараз про Україну знає кожен американець. «Не будемо казати через які причини. Це не важливо. У нас з Америкою міцні відносини зараз. До України було погане ставлення через багато корупційних схем у вищому керівництві країни, саме через це була недовіра. Україну, український народ люблять, і саме через обличчя влади до України був приклеєний штамп «корупційної країни», ми змінюємо це», - додав глава держави.