Як змінився Зеленський під час повномасштабної війни / скріншот

З успішного шоумена до найпопулярнішого політика світу - сьогодні свій день народження відзначає президент України Володимир Зеленський, йому виповнилося 45 років.

Він, як і всі політики, має прихильників та противників, але більшість одностайні в одному – за цей рік очільник держави кардинально змінився. Яку трансформацію пройшов президент під час великого протистояння з Росією, розповіли у сюжеті "Сніданку з 1+1".

Зеленський щодня звертається до українців, звітує, мотивує та дякує. Ще кілька років тому - успішний актор, сценарист, режисер та продюсер, а нині - найпопулярніший політик та найвпливовіша людина на планеті.

Повномасштабна війна кардинально змінила Володимира Зеленського, зазначають журналісти. Перше, що впадає у вічі, - це обличчя. Це яскраво демонструють відео з новорічними привітаннями наприкінці 2021-го та 2022-го років.

Як змінився Зеленський під час повномасштабної війни / скріншот

"Два різних обличчя... Не тому, що воно заросло, тому що з'явилася частина військової уніформи. Просто інший вираз обличчя", - так трансформацію президента охарактеризував психотерапевт Олег Чабан. Він переконаний, що велика війна зробила Зеленського сильнішим. Йдеться про посттравматичне зростання.

Зміни у характері Зеленського помітив і військовий експерт Олег Жданов. Він каже, що для нього президент відкрився по-новому, коли відмовив Джо Байдену на пропозицію евакуюватися з України.

Ті, хто знає Володимира Зеленського найдовше, переконують: велика війна хоч і додала втоми його обличчю, лише підкреслила ті риси характеру, які були завжди.

День народження Зеленського

Сьогодні, 25 січня, президенту України Володимиру Зеленському виповнилося 45 років. Перша леді привітала його з днем народження зворушливим постом.

"Мене часто запитують про те, як ти змінився за цей рік. І я завжди відповідаю: "Не змінився. Він той самий. Той самий хлопець, якого я зустріла, коли нам було по сімнадцять". Але насправді дещо змінилося: ти набагато менше усміхаєшся нині", - написала вона й побажала чоловіку частіше усміхатися, а також здоров'я.

Вас також можуть зацікавити новини: