Вона також написала, що бажає Зеленському здоров'я / фото instagram Олени Зеленської

Сьогодні, 25 січня, президенту України Володимиру Зеленському, виповнилося 45 років. Його дружина однією з перших опублікувала привітання з днем народження на своїй сторінці в Instagram.

"Мене часто запитують про те, як ти змінився за цей рік. І я завжди відповідаю: "Не змінився. Він той самий. Той самий хлопець, якого я зустріла, коли нам було по сімнадцять". Але насправді дещо змінилося: ти набагато менше усміхаєшся нині. Наприклад, так, як на цьому фото… Я бажаю тобі більше причин для усмішки. І ти знаєш, що для цього треба. Ми всі знаємо", - написала Олена Зеленська.

Вона також написала, що бажає Зеленському здоров'я. Окрім цього, Зеленська попросила чоловіка про те, щоб вона завжди мала можливість посміхатися поруч із ним.

Відео дня
Зеленська ніжно привітала чоловіка з днем народження / фото instagram Олени Зеленської

"Впертості в тебе вистачить. Головне – щоб вистачило здоров’я. Тож будь здоровий, будь ласка! Я хочу усміхатися разом із тобою завжди. Подаруй мені цю можливість!", - додала Зеленська.

Володимир та Олена Зеленські: що відомо про їхній шлюб

Володимир Зеленський одружився на Олені Кияшко (дівоче прізвище Зеленської) у 2003 році. До цього вони зустрічалися приблизно 8 років. У шлюбі в Зеленських з'явилися двоє дітей. У 2004 році Олена Зеленська народила доньку, її назвали Олександрою. У 2013 році вона народила сина, хлопчика назвали Кирилом.

Володимир Зеленський: нові рішення президента

Раніше УНІАН вже повідомляв, що Зеленський звільнив п'ятьох голів обласних державних адміністрацій. Також 24 січня він підписав закон про посилення відповідальності для військових. Окрім цього президент анонсував нові кадрові рішення та зазначив, що будь-яка внутрішня проблематика, яка заважає державі, прибирається й буде прибиратися.

Вас також можуть зацікавити новини: