Рада працює і під час карантину / фото УНІАН

Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков розповів про підготовку парламенту до засідань під час карантинних обмежень.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав у ефірі телеканалу "Україна 24".

Зокрема, його запитали, як обробляється парламент перед тим, як туди приходять депутати, і чи відповідає дійсності інформація, що дехто з депутатів не повернув захисні окуляри, які їм роздавали. На це Разумков зауважив, що не веде облік окулярів.

Відео дня

Читайте такожНардеп Новинський заявив, що вилікувався від коронавірусу

"Наскільки мені відомо, деякі окуляри... Скажімо так, кількість окулярів, які були закуплені на початку, і сьогодні - вона менша. Я не думаю, що це пов'язано з тим, що хтось щось вкрав, але механічно хтось забрав. Хтось приходить, повертаючись на наступне засідання, - він повертається вже зі своїми окулярами", - сказав спікер і додав, що дехто з депутатів приносив власні окуляри.

Говорячи про підготовку ВР до засідань, голова парламенту розповів: "Зал кварцується, обробляється. Так само, як і в будь-якому іншому приміщенні, обробляються поверхні. В цьому плані Апарат працює максимально якісно. Також є засоби захисту, ви бачите, що народні депутати в масках, в окулярах, в рукавичках".

Як повідомляв УНІАН, раніше в "Слузы народу" заявили, що наступне позачергове засідання парламенту може пройти 12 травня.

Читайте також: