Володимир Зеленський був на передових позиціях військових на Донбасі та вручив державні нагороди / фото president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський відвідав передові позиції українських військових на Донбасі.

Як повідомляє прес-служба глави держави, під час робочої поїздки до Донецької області він побував на передових позиціях української армії в зоні проведення операції Об’єднаних сил і привітав військових з Днем Збройних сил України.

Зазначається, що Зеленський вручив п'ятьом військовослужбовцям державні нагороди.

Відео дня

"Маю честь сьогодні бути разом з вами. Дякую вам за те, що захищаєте суверенітет і територіальну цілісність України... Переконаний, що з такими людьми, як ви, ми обов'язково переможемо", – наголосив президент.

Володимир Зеленський відвідав передові позиції військових на Донбасі та вручив державні нагороди / фото president.gov.ua

Крім того, Зеленський ознайомився з оперативною ситуацією в зоні проведення ООС та оглянув командний пункт однієї з бригад ЗСУ.

Нагадаємо, Володимир Зеленський раніше вже відвідував передові позиції наших військових на Донбасі.

На частині сходу України з 2014 року йде війна – проросійські бойовики створили там самопроголошені "ДНР" та "ЛНР", а влада України оголосила антитерористичну операцію. Згодом після АТО розпочалася операція Об’єднаних сил.

Вас можуть зацікавити такі новини: