салат із буряка

Смачний салат із буряка зможе приготувати кожна господиня - для більшості рецептів потрібні продукти, які є в кожному холодильнику. Навіть якщо доведеться що-небудь докупити, це не коштуватиме дорого.

Салат із буряка із сиром фета та часником

Ніжний і навіть свіжий смак страви сподобається тим, кому хочеться "легкого" салату, не надто щільного, але ситного.

Інгредієнти:

Відео дня
  • два буряки середнього розміру;
  • двісті п'ятдесят грамів фети або бринзи;
  • петрушка, листя салату;
  • жменю смажених волоських горіхів;
  • три столові ложки оливкової олії;
  • дві столові ложки лимонного соку;
  • одна чайна ложка гірчиці;
  • сіль, чорний перець.

Салат із вареного буряка з сиром фета підходить навіть тим, хто худне - він абсолютно не вплине на вагу. Вам потрібно відварити до готовності буряк, потім нарізати великими кубиками. Так само подрібнити фету. З'єднати інгредієнти в мисці, додати до них листя салату, порване на шматочки, горіхи, подрібнену петрушку. В окремій невеликій мисці змішати олію, лимонний сік, гірчицю, сіль і перець. Заправити салат і спробувати.

Салат із буряком і яйцем

Проста страва, яка готується буквально п'ять хвилин, якщо не враховувати час варіння овоча.

Інгредієнти:

  • два невеликих відварених буряки або один великий;
  • два яйця;
  • сто грамів твердого сиру;
  • зубчик часнику;
  • дві столові ложки майонезу;
  • сіль, перець за смаком.

Такий салат із буряком робиться дуже просто - спочатку вам потрібно відварити овоч до м'якості, потім остудити й почистити його. Нарізати дрібним кубиком, так само вчинити з вареними яйцями та сиром. Часник натерти на дрібній тертці або пропустити через прес. Змішати в мисці всі інгредієнти, заправити майонезом, посолити й поперчити за смаком.

Салат із буряка з часником і яйцем

Ситна страва, для якої потрібні прості та зрозумілі продукти. Готується дуже швидко і подобається всім.

Інгредієнти:

  • дві цибулини;
  • чотири середні картоплини;
  • три моркви;
  • два невеликих буряки;
  • чотири яйця;
  • три плавлених сирка;
  • два зубчики часнику;
  • двісті грамів майонезу;
  • рослинна олія, сіль і перець.

У каструлю викласти буряк, моркву, поставити на плиту й дочекатися, поки овочі зваряться. Круто відварити яйця, остудити. Натерти на тертці картоплю, моркву, буряк, яйця, часник і плавлений сир. Ріпчасту цибулю обсмажити на сковороді до золотистого кольору. Викласти салат шарами - картопля, цибуля, морква, знову цибуля, майонез, буряк, цибуля, часник, майонез, плавлений сир і яйця. Салат із буряка вареного готовий - можна подавати до столу.

Вас також можуть зацікавити новини: